Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و دبیر ستاد کرونا، دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران از برگزاری همایش ملی کرونا به‌صورت تلفیقی مجازی و حضوری خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حمیدرضا خالدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در نشست کمیته مدیریت، سلامت و سبک زندگی که امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال برگزار شد، با بیان اینکه نهاد دانشگاه می‌تواند از دستاوردهای کرونا بهره‌مند شود، اظهار کرد: گفتمان این موضوع در دانشگاه ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همایش ملی کرونا به‌صورت مجازی و حضوری با همکاری 20 واحد دانشگاهی در سطح تهران و سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد. این همایش با نگاه تمدنی و تحولی و رویکرد دولت‌سازی کرونا می‌تواند بستر مناسبی برای آسیب‌شناسی باشد. مصونیت افزایی گام دوم انقلاب از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال عنوان کرد: این همایش در 7 محور و نظام تخصصی «مدیریتی، حقوقی، سلامت، رسانه، سبک زندگی، آموزش، پژوهش و فناوری» برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه استان قم با توجه به تهدیدات زیاد بیماری، پتانسیل قابل توجه‌ای در مدیریت بحران دارد، عنوان کرد: این استان در حوزه سلامت و سبک زندگی؛ تجربیات خوبی را دارد و می‌توان از آن بهره برد. در حوزه پژوهش و فناوری واحد تهران جنوب و یادگار امام؛ محور هستند. در حوزه مدیریت؛ سازمان پدافند غیرعامل نقش محوری را دارد و سایر ظرفیت‌ها به‌عنوان ظرفیت معین هستند. این همایش چندوجهی است.

خالدی با بیان اینکه ممکن است برای هر یک از محورهای این همایش نیاز به برگزاری یک همایش مجزا باشد، عنوان کرد: به‌طور مثال مانند محور اقتصاد، زمینه رویارویی فلسفه اسلامی و غرب می‌تواند در عصر کرونا محرک باشد و فرصت استثنایی ایجاد کرده است که می‌تواند گفتمان جهانی ایجاد کند. تجربه پژوهشی و علمی حوزه پدافند غیرعامل در 2 سال اخیر در واحد تهران شمال در برگزاری این همایش ظرفیت مطلوبی داشته است.

انتهای پیام/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا همایش ملی کرونا رئیس ستاد کرونا قم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۳۱۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ارسال ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • ارسال بیش از ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در شاهرود
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • اجلاسیه معماری و شهرسازی در شاهرود برگزار می‌شود
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات