Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، رحیم پور ازغدی در جمع استادان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال طی سخنانی با موضوعیت تعامل با جهان، عزت یا ذلت به دو شبهه رایج در محافل انقلاب از سیاست خارجی پاسخ گفت.

وی در تبیین ابعاد ذلت یا عزت کشورها در عرصه جهانی به تبیین دو مولفه مهم ایدئولوژی و علم دیپلماتیک در عرصه روابط بین الملل پرداخت و گفت: تمامی قدرت های استعماری دنیا، منافع شان تحت لوای ایدئولوژی به اجرا گذاشته می شود هر چند در ظاهر حامیان حقوق بشر، محیط زیست، صلح جهانی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است و بیشتر نمود دیپلماسی دارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این موضوع که هیچ جنگی در دنیا اتفاق نیفتاده است مگر این که آمریکا به نحوی در آن نقش داشته است، ادامه داد: تا پیش از انقلاب اسلامی، کشور ایران مجری تصمیمات امریکا در منطقه بود و با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، ایران به عنوان کشوری مستقل در برابر زیاده خواهی های استکبار به رهبری امام خمینی بر سالها استثمار کشور پایان داد.

ایشان با انتقاد از برخی فرایندهای دیپلماسی اخیر کشور با اشاره به تاکید امام خمینی (ره) مبنی بر این که سیاست خارجی کشور تعامل با جهان در قالب ایدئولوژی اسلامی است افزود: در مقوله ایدوئولوژیک صحبت از عزت و منافع ملی کشور است که عرصه علم دیپلماسی این تاثیر گذاری چندان موفقیت آمیز نبوده است چون به ایدئولوزی انقلاب کمتر توجه شده و بیشتر به علم دیپلماسی پرداخته شده است و اظهار داشت دولتهایی که در این روند در عرصه علم دیپلماسی ناکام مانده اند و بدون ایدئولوژی وارد این عرصه شده اند، از بین می روند.

رحیم پور ازغدی هدف دولتهای استکباری راتعمیم زبان، فرهنگ، اقتصاد، و ... و در معنای کلی ساختن شهروند نظم جهانی دانست و گفت دولتهای استکباری در لوای دیپلماسی دنبال منافع ایدئولوژیکی خود هستند هر چند آنها به ما می گویند ایدئولوژیک عمل نکنید در حالی خودشان دنبال منافع خودشان هستند و ارزش های خود را به ذهن، فکر و عرصه بین الملل در قالب ادبیات خاص و ابزارهای متنوع تزریق می نمایند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با اشاره به فرصت ها و تهدید های فضای مجازی با بیان این نکته که دیپلماسی غرب ایدئولوژیک است اسلام را صد در صد در دیپلماسی جهانی، طرفدار صلح، عزت بشریت، مدارا معرفی کرد و با اشاره به این موضوع که انقلاب اسلامی مهمترین مزیت اش دیپلماسی عمومی است افزود: باید با واقع بینی در عرصه بین الملل از این قابلیت استفاده کرد.

به گزارش فارس، در این نشست استادان واحد تهران شمال با بیان سوالاتی پیرامون موقعیت کشور در عرصه بین الملل، پاسخ های لازم را از دکتر رحیم پور ازغدی دریافت کردند.

کرسی آزاد اندیشی تعامل با جهان «عزت یا ذلت» به همت بسیج اساتید واحد تهران شمال برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۹۳۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت

سیدمعین نظری در حاشیه رویداد سه‌روزه «صدرا» با شعار «صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در حال برگزاری است، این اتفاق علمی را مایه مباهات خواند و اظهار کرد: به جرئت می‌گویم که این رویداد یکی از برنامه‌های اثرگذار دانشگاهی و جزء بهترین رویدادهاست.

وی، «صدرا» را بسترساز ارتباط سازنده بین دانشگاه و صنعت با تمرکز بر اشتغالزایی برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی برشمرد و متذکر شد: اشتغال دانشجویان و ورود آنها به بازار کار یکی از دغدغه‌های مهم ما بوده و هست.

مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، رویداد «صدرا» را مصداق «برد ـ برد» برای صنعت و دانشگاه برشمرد و عنوان کرد: رویکرد مسئله‌محوری در دانشگاه می‌تواند مشکلات و عارضه‌های صنعت را رفع و در عین حال نیز این مهم می‌تواند برای دانشگاه درآمدزایی ایجاد کند.

نظری متذکر شد: برقراری ارتباط دانشجویان با صنایع و برند‌های حاضر در این نمایشگاه و به‌کارگیری افراد مستعد و صاحب ایده در آنها می‌تواند به‌لحاظ کاهش دغدغه اشتغال دانشجویان کمک‌کننده باشد.

وی تأکید کرد: با برقراری این ارتباط بین دانشجویان و واحد‌های تولیدی و صنعتی، دانشجوی دغدغه‌مند می‌تواند نسبت به آموزش مهارت‌های جانبی برای ورود راحت‌تر به بازار کار نیز حساس شده و در هدفگذاری خود را در این مسیر قرار دهد.

مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان یادآور شد: در جریان این رویداد علمی برخی شرکت‌ها برای جذب نیزو اعلام نیاز می‌کنند که می‌توان عامل اتصال دانشجو به بازار کار بود و گامی در ایجاد اشتغال برداشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • استادان نقش مهمی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی کشور دارند 
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • رگبار شدید و رعد و برق در ۵ استان از فردا | تداوم بارش‌ها تا آخر هفته در این مناطق | وزش و باد و گرد وخاک در بخش‌هایی از کشور